mandag 29. august 2016

The one thing - Invisalign, fremtidens tannregulering

Hos Dentestetica har vi hatt Ortodontisk tannlege tilgjengelig helt siden vi åpnet vår nye klinikk i mai 2012. Siden den gangen har vi aldri markedsført dette noe særlig mot det utenlandske markedet. Det har sin naturlige forklaring med at det tidligere har vært relativt kostnadskrevende og ikke spesielt effektivt å utføre ortodontisk behandling i ett annet land enn sitt eget. Med standard behandling, altså regulering, så krever det at man besøker tannlege omtrent hver sjette uke. Dette er både kostbart og lite praktisk hvis man skal gjøre dette i utlandet og derfor ikke prioritert av oss.

Inntil nå:
Invisalign i Krakow
Nå er nemlig Invisilign også på plass ved vår klinikk.
Veldig kort forklart så er dette ett system der vi skanner tennene med en 3D skanner, kan lage biteskinner, som pasienten mottar i posten og som man skal bruke i 20 timer hver dag, og skifte ut hver fjortende dag. Avhengig av hvor stor reguleringsjobb som må gjøres, så kan man oppnå ønsket resultat i alt fra 100 dager til 18 måneder. Les mer på www.invisalign.no


Tannregulering i Polen?
Ved vår klinikk har vi nå hatt dette i tre måneder og tilbakemeldingene er mildt sagt fantastiske.
Derfor har vi utfordret noen av våre ansatte (som er under behandling) noen av de som har vært med på å bestemme at vi skal starte med denne typen behandling, noen av våre pasienter og selvfølgelig våre ortodontiske leger om å skrive en kort artikkel om hva det er de liker med denne metoden. Men ikke skrive alt – Men kun om en ting. Eller som vi har kalt det. «the one thing Challenge»
Først ut er vår daglige leder, som på mange måter har vær primus motor for å få denne behandlingsformen på listen over tilbud vi tilbyr.

Ms Karolina Stensen – Daglig leder hos Dentestetica.
Da jeg først ble klar over denne teknikken (ca ni måneder siden) så var jeg aldri i tvil. Jeg ville at vi skulle tilby dette ved vår klinikk. Etter å ha brukt mye ressurser på å finne den rette tannlegen og forhandle frem en god avtale med Invisalign Polen, så var både jeg og hele mitt team veldig gira da vi begynte å markedsføre dette her i Polen for tre måneder siden.

Responsen har vært fabelaktig og det er tydelig at selv om dette har vært stort i Amerika i snart sytten år, så er det ingen som har gjort dette skikkelig i Polen – Før nå!

Så hva er den ene tingen jeg liker best ved dette systemet?
Jeg er veldig aktiv. Jeg trener mye, jeg holder en del foredrag og jeg snakker av og til med noen veldig viktige personer på vegne av meg selv men også på vegne av det som mange regnes som den fremste tannklinikken i Polen. For meg var det aldri aktuelt å begynne med regulering selv om jeg har ett lite ortodontisk problem med mine tenner i overkjeven. Jeg er ganske lav (154 cm) og blir av mange oppfattet som veldig ung (Selv om jeg har passert 30). Så å ha regulering og kanskje se enda yngre ut fristet ikke så veldig mye.
tannregulering i polen, tannregulering i utlandet, tannregulering i krakow, tannregulering
Ta av skinnene
Så det jeg virkelig liker ved denne løsningen er at jeg kan ta skinnene av for kortere perioder. Når jeg holder foredrag, når jeg pusser tennene, når jeg er på Kick boksing eller når jeg spiser en bedre middag. Jeg tar skinnen av, lar de hvile i 1-2 kanskje tre timer til jeg er ferdig med det jeg holder på med og så setter jeg de på plass igjen.

tannregulering i polen, tannregulering i utlandet, tannregulering i krakow, tannregulering
Regulering er fjortis
Jeg tror jeg hadde vært veldig flau skulle jeg holdt ett forretningsmøte med noen av våre partnere fra England eller Tyskland der de kanskje stiller med godt voksne mannfolk i Dress og så kommer jeg, daglig leder med regulering? Nei jeg tror ikke det. Når jeg går inn i slike møter så tar jeg bare av skinnen, smiler og ler og sjarmerer de i senk. Og når møtet er avsluttet så setter jeg bare på skinnen igjen.
tannregulering i polen, tannregulering i utlandet, tannregulering i krakow, tannregulering

For meg er det den ene tingen jeg virkelig liker med denne type ortodontisk behandling. Aldri mer tannregulering det er helt sikkert!

Tannlege i Krakow slik det skal være: www.denpro.no2 kommentarer:

  1. Tannregulering i utlandet
    www.invisalign.com
    www.dentestetica.no
    www.denpro.no

    SvarSlett