tirsdag 24. januar 2017

Protetikk - Hva er det

Krone - Bro

Nedenfor er tre seksjoner, SOM alle arbeider med ulike aspekter av dette temaet:

krone
bro
Pin-Krone
krone

Hva er en krone? En krone er en dental restaurering, SOM brukes for mye, hvis tannen så skadet, kan sporet repareres med en konvensjonell fylling (fig. I). Laging av en krone:

Tannbehandling i utlandet
For å gjøre en krone, drepe du trenger, det som er igjen av tannen slipes og formes til (fig. II). Det er tall som et footprint, for den spisse tannen er dekket med som midlertidig krone. etter ca 1-2 uker Den permanente kronen er klar og kan sementeres på plass (fig. III og IV). Kroner farge og form er tilpasset de andre tennene, og resultatet er det er veldig pent. Hele prosessen er tidkrevende og teknisk vanskeligere botheration for tannlegen og tanntekniker. Derfor is pris på en krone høyere enden av en vanlig fylling.

Tannlege i Krakow
Hva er en krone

Det finnes flere forskjellige typer av kronen, og disse eh forskjellige egenskaper forbindelse STARKA og estetikk. De mest vanlige typene er 1) keramiske kroner og 2) millioner kroner med en enkelt kjerne av gull med porselen brent UD.

Keramiske kroner (rene porselenskroner) er for nylig blivit naken og mer generelle. Disse drepe overlegen estetikk og overbrukes primært, der kravet om en Attraktive ferdig is High. Det er nå svært sterke porselen så denne kronen kunsten også Håkan brukes for mye i tennene med større tyggetrykk. Figur Figur II Figur III Figur IV

Tannbehandling i Krakow
Hvor lenge varer en krone?

Det er ment, med en krone vil REF årevis. Likevel er det noen forhold, SOM Kan forkorte livet til en krone:

Overtredelse av porselen: En krone er dret ved å tygge Ofre store styrker. Negative konsekvenser kan med tiden føre biter av porselen Break. Tradisjonelt drepe denne ingen praktisk betydning og kan i noen tilfeller repareres med en fylling. Hvis Crowns funksjon eller estetikk forringes Viktige salgs, kan det være nödvändigt ved Lave en ny krone.
Karies Jeg krone kant: Det kan ikke være hull i kronen. Det vil heller være hull i tannen under Crowns avslutning.Vanligvis Slike hull repareres med en fylling. Hvis hullet er stort, kan nödvändigt for å lage en ny krone.

Tannlege i utlandet
Dental smerte / rotfylle: noen tenner med dype hull og store fyllinger slutt får Redusert blodsirkulasjon i nerve. ER det er bare utsatt for betennelser og infeksjoner, SOM Kan forårsake smerte tann. Dette gælder også for tennene som er beslipt og anvendt krone. På rotfylling tann med krone, ska man borer siden åpning gjennom kronen og inn i nerve. Selvom åpning forseglet med fylling etter tann er gjort root kanaler, kronen ikke lenger intakt, og vil derfor svekket.
For å ta best mulig vare på kronen, ikke bør du:

Tannbehandling i Polen
Bruk tannbørsten grundig menn forsiktig jeg tannkjøttet, slik at tannkjøttet ikke er skadet og er i retrett. En slitt tannbørste er ineffektiv. Endre det er pensel rundt hver 3 måneder eller när børster defekter.
Ren Mellom tennene minst en gjeng på dagen. Hvis forfallet nære, floss være en EFFEKTIV hjelp. For store hull Mellom tennene, arealer børster passe best. Disse skal jeg forskjellige størrelser og brukes for mye på samme måte som tannpirkere.
Skylling regelmessig med fluor i förebygga karies i kronekanten. Fluor styrker tannemaljen og det er Viktig å forebygge karies.
Klinisk Bildegalleri:

Tannlege i utlandet
Hennes is beskrivende tekst til hver Bilde:
a) Bildet Moh tenner Som sterkt skadet. Tennene er svak, og burde ikke regelmessig fyllingsterapi.
b) Tennene er Skærpet og forberedt for kronene.
c) De nye kroner sementert. Kronene er sterkere end Generelt komposittfyllinger, og passer godt i farge sammen med de andre tennene.

bro

Hva er en bro?

En bro er en tannrestaurerings Som Kan anvendes til ved å erstatte en eller flere tenner.

Laging av en bro

Hvis det mangler en tann, kan den erstatte av en bro (fig. I). Tannlegen Kværner og forbi de tilstøtende tenner som vil tjene der Anker av broen (fig. II). Dette er da tatt en Impression, før de kuttet sina tennene er dekket med midlertidige kroner. Etter 1-3 uker den permanente broen er ferdig, og kan være sementert til tennene (Fig. III og IV). Bridge Farge og form er tilpasset de andre tennene, og resultatet er det er veldig pent.
Prosessen med Skapa en bro er tidkrevende og teknisk vanskeligere botheration for tannlegen og tanntekniker.

Tannbehandling i Krakow
Hvor lenge varer en bro?

Det er ment at broen skal vare i mange år. Likevel er det noen forhold som kan forkorte broen liv:

Overtredelse av porselen: En bro er ved å tygge utsatt for store krefter. Negative konsekvenser kan til slutt føre til biter av porselen blakk. Tradisjonelt har dette ingen praktisk betydning og kan i noen tilfeller bli reparert med en fylling. Hvis funksjonen eller estetikk forringes vesentlig, kan det være nødvendig å opprette en ny bro.
Karies: Det kan ikke være et hull i bridge. Det vil heller være hull i tannen under avviklingen broen. Vanligvis slike hull repareres med en fylling, men hvis hullet er stort, kan bygge bro løsne eller feste tenner sprekk. Det vil da være nødvendig å opprette en ny bro.
Dental smerte / rotfylle: Noen tenner med dype hull og store fyllinger slutt får redusert blodsirkulasjon i nerve. De er derfor mer utsatt for betennelser og infeksjoner som kan forårsake smerter tann. Dette inkluderer tenner som er beslipt og brukes på en bro. Å rotfylling tann en fest i en bro, må du bore et hull gjennom broen og inn i nerve. Selv om åpning forseglet med fylling etter tann rotfylling er fullført, er broen ikke lenger er intakt, og derfor svekket.
For å ta best mulig vare på broen, bør du:

Beste tannlege i Krakow
Bruk tannbørsten grundig men forsiktig inn i tannkjøttet, så tannkjøtt ikke er skadet og er i retrett. En slitt tannbørste er ineffektiv. Bytt derfor børste hver 3. måned eller når busten spriker.
Holde grundig rengjort selv mellom tennene. Bruk tannpirkere, tanntråd / SuperFloss eller plass børster mellom tennene på broen. Space børster kommer i forskjellige størrelser og anvendes på en lignende måte som tannpirkere. Tannlegen eller tannpleieren kan bestemme hvilken størrelse du trenger.
Skylling regelmessig med fluor for å forebygge tannråte i kanten av broen. Fluor styrker tannemaljen, og er derfor viktig for å forebygge karies


 Flere tannleger i Krakow
a) Bildet viser en manglende tann i overkjeven. Nabo tenner fyllinger og arrangementet er egnet for broer.
b) Bildet viser at det ferdige broen er sementert på plass. Form og farge passer godt sammen med de tilstøtende tennene.
c) Bildet viser en manglende tann i overkjeven. Nabo tenner fyllinger og rive, og saken er derfor egnet for broer.
d) Fest tenner skjerpet og forberedt for broen.
e) Bildet viser at broen er sementert og klar til bruk

Blyant - Krone

Root fylt tenner sprekk kan vanligvis bli gjenoppbygd. Hvis det er lite tannstrukturen (Fig. I), må det først monteres en stift i roten fylt tann. Dens funksjon er å forankre strukturen til tannen.

Produksjon av kort og krone

Effektiv tannbehandling i Krakow
Pinnen kan monteres tann rotfylling kontrollert. I rotkanalen ikke lenger er målbar, må det bli gjentatt inntil stiften er på plass.
Hvis rotkanalen vurdert og er tett og av god kvalitet, for å fjerne en del av rotfyllingsmassen gjøre plass til stiften (fig. II). Pin deretter festet med en passende sement (fig. III). Rundt post er satt opp som en masse (kjegle), som skjerpet og formes til (fig. IV). Nå kan du ta utskrifter av beslipte tann, send dette til en tanntekniker og få det ferdig kronen tilbake klar for sementering (fig. V og VI). Hele prosessen tar vanligvis en til to uker.
> Hvis du vil gjenopprette en tann ved hjelp av PIN
og kronen er tidkrevende og kostbar behandling. Du vil derfor kunne få et kostnadsoverslag før behandling.
>

Produksjon av kort og fylling (alternativ behandling)

En billigere løsning vil være å bygge opp den tann med en fylling av kompositt (plast). Fylling dannet og bygget opp rundt stangen (fig. VII). Disse er vanligvis ansett som den svakere løsning, med dårligere estetikk sammenlignet med en krone. Tannlegen vil informere om det alternativet som er mulig i hvert enkelt tilfelle. Figur II Figur III Figur IV Figur VI Figur V Figur Figur VII

Mulige komplikasjoner hos tannlege i Polen

Behandling med pin og krone (eller fylling), i de fleste tilfeller god og trygg behandling. Vær imidlertid oppmerksom på følgende:

Formen på rotfylling kan forårsake rotperforasjon når øvelser for å gjøre plass til pinnen. I slike tilfeller er det ofte nødvendig å fjerne tannen.
En tann rotfylling og har stift og krone, vil aldri bli like sterk som en sunn tann. Tygging kan stamme pinnen blir store og stive / tann kan brekke.
En rot fylt tann med stift vil alltid være mer sannsynlig å utvikle en sprekk ved roten. Dette kan også resultere i utvinning av tannen.

www.denpro.no
www.dentestetica.pl
www.dentestetica.no
www.dentestetica.com


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar