fredag 3. juni 2016

Tannlege i Krakow

Velge tannlege i Krakow. Hvem, når, hvor og hvordan.

Det er mange tannlegeklinikker å velge mellom om du ønsker å dra til tannlege i Krakow. Vi i Denpro har vært her i 10 år. Vi er ett norsk selskap med norske eiere som har drevet vår egen tannklinikk her i Krakow siden 2012. Dentestetica Først var vi kun en agent (fra 2006), deretter ble vi medeiere i en helt ny klinikk i 2012, og i 2015 ble vi de største eierne, og får endelig lov til å ha to hender på styret.

I dag er vi den største private tannklinikken i hele Krakow og i fylket Malopolska. Vi har femten tannleger ansatt, tre radiologer, fire resepsjonister og tre radiologer, samt to anestesileger.

Men dette er ikke grunnen til at du skal velge oss, når du drar til tannlegen i Krakow. Årsaken til at du skal velge oss er at vi har ti års med erfaring og tatt i mot over 5.000 nordmenn her i Krakow.

Denne erfaringen er gull verdt for oss, men enda viktigere - Gull verdt for deg som pasient.

Hva skjer f.eks. hvis du har ett fly som går på fredag klokken 16.00 og tannlegen er ikke ferdig? Hva skjer hvis du biter av en bit av kronen etter at du er tilbake i Norge? Hva skjer hvis drosjesjåføren kjører deg til ett helt feil sted? Hva skjer hvis du mister passet etter du kommer til Krakow? Hva skjer hvis du blir syk og må på sykehus?

Tro meg - Alt dette har skjedd med flere av våre reisende de siste ti årene. Vi har håndtert slike ting før. Kanskje ikke optimalt den første gangen, men i dag har vi rutiner på det aller aller meste som kan skje med deg som velger å legge din tannlegebehandling til utlandet.

Velg denpro AS når du ønsker å besøke tannlege i Krakow. Da bruker du en erfaren aktør (den første fra Norge i Polen, og den eneste i Krakow med norsk personell på plass), som vet hva det betyr for deg når du ønsker trygghet, sikkerhet, god behandling og selvfølgelig ønsker å spare penger hos tannlegen.

www.denpro.no tannlege i Krakow
www.dentestetica.no  tannbehandling i utlandet 
www.dentestetica.eu tannlege krakow
www.dentestetica.pl tannlege refusjon

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar