torsdag 19. mai 2016

Tannlege i Krakow – Mer en kun en tannlege-klinikk


For de som tror det er enkelt å drive med medisinsk turisme har delvis rett, delvis feil.
Det er ikke noe problem å få nordmenn ned til Krakow i dag for å gå til tannlegen. «Alle» har hørt om noen som har vært enten i Krakow, eller i Budapest og er veldig godt fornøyd med tannlegen. Det var rimelig, det gikk fort og kvaliteten ser ut til å være bra! Så det re bare å hoppe på neste fly å bestille time hos første og beste tannklinikk å sette i gang!
Tannbehandling i utlandet
Så enkelt er det imidlertid ikke. Vi har jobbet i ti år for å få til det vi har fått til. Vi har de riktige tannlegene, vi er fleksibel nok til at det spiller ikke så stor rolle om det kommer fire eller tjuefem nordmenn ned til oss tidlig å mandag. Vi har vårt eget laboratorium hvor reisende pasienter blir prioritert. Vi har alle papirer på både norsk og engelsk. Vi gir garanti på alt vi gjør av arbeid og vi har over 10 års erfaring med å ta vare på nordmenn som kommer opp i problemer mens man oppholder seg i Krakow.
Tannbehandling i utlandet
Dette har vi brukt ti år på å både lære (og feile en del) men også lært bort til våre kollegaer her nede. Nå vet alle på vår klinikk at når det kommer en reisende fra Norge ned på en mandag og han sier flyet går på fredag at til da må vi være ferdig. Alle vet at hvis en nordmann forventer å starte klokken 09.00 så betyr det 09.00 (ikke 09.15 – 09.30 som det betyr her i Polen). Hvis en Nordman spør om det trygt å gjøre denne behandlingen så vet vi at da skal han ha ett skikkelig svar og ikke et «hva ønsker pasienten å høre svar».Tannbehandling i utlandet
Tannbehandling i utlandet
Videre vet vi også hvor viktig det er at pasienten får den oppfølgingen som er nødvendig etter at pasienten kommer tilbake til Norge. Hvis du velger å gå til tannlege i Krakow, så skal du også vite at hvis det skjer noe, så har du noen som hjelper deg med å få oppfylt garantien på den jobben som er gjort. Vi dekker fly (fra Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim) og opphold (egne leiligheter like ved klinikken) og selvfølgelig alt arbeidet hos tannlegen som eventuelt må gjøres på nytt.
Tannbehandling i utlandet
Denne tryggheten har du hvis du velger en erfaren aktør. Den tryggheten har du ikke hvis du velger en aktør som skriver at de snakker Nårsk og har 15 års erfering! Tannbehandling i utlandet
Tannbehandling i utlandet
Denpro og Dentestetica har jobbet sammen i over ti år. Vi er den første aktøren her i Krakow og vi som startet med å gjøre Krakow til en destinasjon for reisende fra Norge med tannproblemer. Det er nok av banditter der ute som er ute etter kjapp profitt. Velg noen som har vært her i 10 år!
Tannlege i krakow

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar