fredag 23. desember 2016

Invisalign i Krakow - Invisalign i PolenVi i Dentestetica og Denpro har helt siden vi startet med å legge til rette for tannbehandling i Krakow vært ekstremt fokusert på å kunne tilby ett fult spekter av tannhelsetjenester. Man skal ikke reise helt til Krakow for så å besøke en tannlegeklinikk og få høre at nei, dette gjør vi ikke ved vårt senter.

Det betyr at vi tidlig var veldig tydelig på at vi skulle ha tannleger og spesialister innen hvert enkelt felt innen tannhelse. Kirurg for trekking og implantasjon, endodontic spesialist når en tann trenger rotbehandling. Kommer det noen som ønsker en krone, ett innlay eller en fasett så har vi protetikk-tannlege og kommer det noen med problemer med gomme og tannkjøtt så har vi en godkjent tannlege innen periodontitt som også oppfyller kravene til norske HELFO for å få refusjon for slik behandling.

Invisalign i Krakow
Innen Ortodontisk behandling har det tidligere vært litt mer problemer. Vi har tilbyd slik tannbehandling tidligere også, men det har ikke vært noe godt alternativ å reise helt til Krakow for å få tannregulering for så å måtte vende tilbake hver sjette uke for å gjøre små justeringer. 

Derfor var vi ikke veldig sene når muligheten kom for å knytte til oss en av Polens mest erfarne Invisalign tannleger. Dr. Mateusz Falkowski er tross sin unge alder, allerede enn av topp fem tannleger i Polen for Invisalign. I følge Invisalign selv så vil Mateusz Falkowski være den tannlegen med flest Invisalign pasienter i løpet av første halvdel av 2017 hvis han fortsetter på samme linjen som han har gjort de siste fire-fem månedene.

For fem måneder siden kom nemlig Dr Mateusz Falkowski til oss hos Dentestetica. Sammen med Jakub Golunski fra Invisalign holdt de en liten presentasjon og siden den gangen så har det aldri vært noe spørsmål. Vi har hatt fire åpne dager med invisalign, vi har vært på flere nasjonale og internasjonale konferanser i regi av Invisalign, og Dr. Mateusz Falkowski har hatt flere kurs og seminarer for øvrige ortodontiske tannleger i Krakow.

Tannlege i Krakow
Vi har hatt besøk av Italias mest kjente Ortodontiske tannlege, og for tre uker siden så fikk vi besøk av vår venn, Udo Windsheimer, tannlegen med flest Invisalign pasienter i hele Tyskland, og en god venn av vår egen Matuesz Falkowski. I tre dager gjorde Falkowski og Windsheimer både konsultasjoner, oppfølging av tidligere pasienter samt treninger av våre assistenter, tannleger og øvrige personale på klinikken.

Resultatet av dette er at vi i dag er en av Europas beste Invisalign klinikker. Vi har egen skanner på plass slik at vi slipper å ta avtrykk av pasientens tenner. Vi har røntgen og CT på plass så alt skjer under samme tak – Alle våre «sivile damer» i resepsjon og i pasientoppfølging er godt opplært innen ortodonti og invisalign, og flere i vår stab går selv med Invisalign skinner.

Tannbehandling i Krakow
I løpet av fire måneder ble vi den største klinikken i Krakow for invisalign behandling. I løpet av de neste tre månedene skal vi bli den største klinikken for invisalign i Polen – og om tre år ønsker vi å være på nivå med Dr Windsheimer klinikk i München i Tyskland.

Dette gjør vi fordi vi mener Invisalign er fremtidens svar på tannbehandling for pasienter med ortodontiske problemer. Du kan ta av og på «behandlingen» når du ønsker. DU holder perfekt hygiene under behandlingen og hvis det skulle skje noe, så er det kun å gjøre et nytt scann, og du har perfekte tenner igjen.

Dr. Mateusz Falkowski hos Dentestetica
Og ikke minst. Når vi gjør den første konsultasjonen så kan du selv se hvordan tennene vil bli seende ut. Hvis du ikke er fornøyd, så er det bare å kommunisere med vår lege, Dr Mateusz Falkowski og det er mulig å gjøre tennene slik du ønsker de skal bli seende ut. Og glemte jeg å si? Ja det går bortimot halvparten så kort tid fra du starter på behandlingen her i Krakow til du er ferdig i forhold til hvis du bruker vanlig regulering!

Og en siste ting – Hvor mange dager garanti får du fra din ortodontiske tannlege i Norge? 0 dager sier du. Ok – Da sier vi fem år da. Fem år med garanti på din tannbehandling i Krakow når du velger Invisalign hos Dentestetica. Det tror jeg ikke det er noen som slår.

Så hvis du har litt dårlige tenner, de er litt skjev eller de står ikke helt rett på linje. Ta ett bilde med din telefon, send de til oss i Dentestetica, vi gir deg ett tids og prisestimat og så tar du turen til tannlegen i Krakow.


Rimeligere, tryggere og enklere.
www.denpro.noIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar