tirsdag 18. juli 2017

Usynlig tannregulering i utlandet?


Er det mulig med ortodontisk tannbehandling i utlandet? Ja det er det nå. Invisalign har ikke helt slått til i Norge, selv om det er den desidert mest brukte metoden for å behandle voksne i land som USA og Storbritannia. Systemet som baserer seg på moderne 3D teknologi og sett med spesialdesignede biteskinner har tatt USA med storm, Storbritannia er overbevist og nå er det på full fart inn i sentral Europa.

Skeptisk til Invisalign 
Felles for alle landene er at de konservative ortodontiske tannlegene ikke tror at en Datamaskin/dataprogram (som har behandlet over 4 millioner pasienter) kan være smartere enn hva de er, siden de har 2.3000 pasienter og fortsetter å behandle pasienter på mer eller mindre samme måte som de gjorde for 20 år siden.

I alle land hvor Invisalign satser på å komme seg inn på markedet så møter de først motstand fra de etablerte ortodontiske miljøer. I noen land tar det 12 måneder før de blir akseptert, mens i land som Norge så tar det tydeligvis mer. I polen har man lenge vært veldig skeptisk, men i dag er det Nasjonale ortodontiske foreningen akseptert Invisalign og stadig flere av de «riktige legene» har begynt å behandle sine pasienter med bruk av Invisalign.

Inovativ klinikk med estetisk tannbehandling
Dentestetica har som misjon å alltid kunne tilby det beste for våre pasienter og vi har derfor alltid prøvd å ligge i forkant av den generelle utviklingen. Vi skjønte raskt at ingen nordmenn ser seg tjent med å reise til Krakow hver sjette uke for vanlig regulering, men med Invisalign så er ikke dette lengre nødvendig og da er det plutselig mulig å få løse ortodontiske problemer med kun en kanskje to tre reiser til Krakow. Mye rimeligere, mer effektivt, mer komfortabelt og ett tryggere resultat (Og glemte jeg å si at man har fem års garanti på arbeidet som blir gjort?)


Invisalign er fremtidens måte å behandle ortodontiske pasienter. Det har vi i Dentestetica tatt til oss, så hvis du ønsker usynlig tannregulering utført i utlandet så er Dentestetica ett naturlig valg?

2500 fornøyde Invisalign pasienter
Hvorfor: Vi er allerede den klinikken i hele Polen med mest erfaring. Med våre to ortodontiske tannleger så har de nå snart over 2.500 pasienter som enten er ferdig med behandlingen, eller som er under behandling. Videre så er vi den offisielle ambassadøren for Invisalign Polen. Hva betyr det? Jo – Vi har gjort oss fortjent til å representere Invisalign Polen når Polen presenterer sine tjenester og sine planer for hvordan Invisalign Polen jobber med å fremme sine produkter.

Videre er vi ett naturlig kunnskapstester i den forstand at våre leger holder jevnlig forelesninger for kommende ortodontiske tannleger og når det kommer internasjonale storheter til Polen for å holde kurs, forelesninger og workshops, så ønsker de også å komme til oss slik at vi kan lære mer av de, men at også de kan ta med seg inspirasjon tilbake til Italia, Spania, UK og faktisk også USA i hvordan vi legger opp vår behandling, hvordan vi behandler og følger opp våre pasienter før og etter selve behandlingen og selvfølgelig hvordan vår klinikk er organisert for å best kunne serve våre pasienter.

Tannregulering i utlandet
Alt dette gjør at vi er meget stolt over det vi har fått til, men at det langt fra er noen sovepute for oss. Nå er neste steg å vise reisende fra Skandinavia at det faktisk er mulig å løse ortodontiske problemer selv etter man er ferdig med tenårene og at det i dag er ett alternativ for voksne personer som ønsker usynlig tannregulering til en fornuftig pris.

Invisalign i utlandet
Kom til den klinikken med mest erfaring i Polen og som er anerkjent i Europa for sin kvalitet på det de gjør.

Kom til Krakow, kom til Dentestetica og kom den beste ortodontiske klinikken!

www.dentestetica.pl
www.dentestetica.com
www.dentestetica.no
www.denpro.no


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar