torsdag 13. juli 2017

Diagnostisk radiologi i odontologiVed vår tannlegeklinikk, kan du utføre en rekke av radiologiske undersøkelser - fra det punktet bildene, pantomografię tomografi både segmental og hele buen (dvs. X-ray microtomography.).

Pantomografia en standard røntgenbilder av alle tenner, som en lege bruker for å vurdere deres tilstand. I vårt senter er det alltid utføres ved første besøk (gratis). Det så kontrollerende og gjenta dem om en gang i året, for å unngå ubehagelige overraskelser i form av avanserte endringer i beinet.

Tannlege i Krakow
Hvis legen din ønsker å ta en nærmere titt på de enkelte tenner, dirigerer pasienten til bildepunkt. Et bilde som oftest brukt i den konservativ behandling (f.eks. Vurdering av dybden av defekten eller lekkasjetest fyllinger) og endodontisk (evaluering av kanal fylling under behandling).

Forskning dimensjonal - tomografi røntgen microtomography, og hele tannbuen - den mest avanserte forskning, som tillater svært nøyaktig vurdering av tilstanden på tennene og omkringliggende bein. Deres design gjør at du kan vise tenner trinnvis fra alle retninger (topp, front og side). Den mest brukte for rotkanalterapi og komplisert implantat behandling.

Tannbehandling i Krakow
For pasienter som får behandling på senteret vårt, til henvisninger undersøke saken under besøket. Det er mulig å umiddelbart gjennomføre en studie. Pasienter som behandles ved andre klinikker, og ønsker å studere hos oss trenger å huske å ta med henvisningen din, selv om det er en kontrolltest etter de samme tennene. Det er en forutsetning for gjennomføring testing - bare for stillbilder som punktet ikke er nødvendig.Alle testene er helt smertefri og trenger ikke å spesifikt forberede dem. Det er bare nødvendig for å fjerne alle metalldeler i hode og hals (kjeder, øreringer - også med språk, høreapparater, proteser, briller, hårnåler). Våre teknikere electroradiology grundig diskutere løpet av hele studien slik at ingenting var en overraskelse for deg. Hvis du har noen spørsmål vil vi gi den mest nøyaktige svaret.

Tannbehandling i utlandet - Krakow
Ingen grunn til også å bekymre deg for stråling brukes - takket være moderne kameraer fra Gendex og bruk av såkalte. digitalbildeopptaks (bilde overføres direkte til en datamaskin) eksponering av pasienten er meget lav. I tillegg alltid vi bruker bly forklær å beskytte resten av kroppen.

www.denpro.no
www.dentestetica.no
www.dentestetica.pl
www.dentestetica.com
www.dentaltrips.ieIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar