mandag 5. juni 2017

Noen bilder fra vår tannklinikk i Krakow

Her på denne bloggen skriver vi mye om hvordan det er å være hos tannlege i Krakow og hvordan må gå frem for å få den beste tannbehandlingen i utlandet.

Vi skriver også en del om hva man bør tenke på og hvordan man velger klinikk når man bestemmer seg for å reise til utlandet for å besøke tannlegen.

Nå er det på tide å skryte litt og med det mener vi vise noen bilder fra vår klinikk.

Så her kommer det en serie med bilder fra hvordan det ser ut hos oss.


 Sånn ser det ut i vår resepsjon. Kaffe og te og selvfølgelig internett til våre reisende tannpasienter fra Norge.
Fra utsiden så ser det slik ut. Et helt nytt kontorbygg og et leilighetskompleks som vi flyttett inn i i 2012.
Bare det beste er bra nok for våre tannpasienter fra Norge.

Resten av vårt venterom ser slik ut. Vi reklamerer med lyse fine lokaler.... Tror de fleste er enig. Vi ville at det skulle se ut som ett Spa her i Krakow.Tre av våre i alt syv operasjonsrom. Det øverste er det rommet hvor vi utfører operasjoner som implantater, narkose og større inngrep. Det i midten er for barn og for mindre konservativ behandling, mens det nederste er ett av våre tre "standard rom". Alle tipp topp utstyrt med det aller mest moderne av utstyr.

Dette er en av våre tannleger. Tannlege Brozyna og assistent, Dorota. En av våre pasienter får lystgass slik at hun skal slappe av under behandlingen. Ikke noe problem å reise til Krakow og tannlegen selv om du har tannlegeskrekk.

Fire av i alt ti av våre asistenter. Høyt kvalifserte og godt trente assistenter er veldig viktig for at det skal fungere optimalt mellom våre leger og de som hjelper til.


Slik ser det ut når vi lager Krone på dagen med CAD-CAM.


Slik ser vår logo ut. Hvis du ser andre klinikker i Krakow med nesten lik logo.... så har vi hatt vår logo i 11 år... andre har hatt "samme logo" i 2 år.

Slik ser det ut når vi holder kurs for andre tannleger i Krakow. Med vårt studieprogram så har vi hatt over 300 tannleger og 200 studenter oppe ved vår klinikk for å lære av våre spesialister og våre prosedyrer.


Her er noen av våre tannleger. Vi har i alt 18 leger knyttet til vårt senter nå. Ikke alle jobber full tid, men vi har spesialister innen alle felt av tannhelse.

Superstjerne Ivan Malagon besøkte oss på våren 2017. Han er en av verdens mest kjente Invisalign tannleger, og hvis du ønsker Invisalign behandling i Utlandet, eller selvfølgelig i Krakow, så kan du trygt komme til oss.

Her er tra av våre resepsjonister. Vi har i alt fem resespjonister og en dame som er dedikert for kundeoppfølging. De er ikke bare søte, men flinke og omsorgsfulle i tillegg. Du er i gode hender hos tannlegen i Krakow.


Estetisk tannbehandling er en av våre satningsområder. Det er kun hos Dentestetica i Krakow du får Invisalign Bride, og det er ikke mange andre klinikker i verden som gjør flere fasetter hver uke enn det vi gjør. Det du gjør ofte blir du flink til.


 Bilde fra en av våre fire leiligheter. 20 meter fra klinikken har vi i alt fire leiligheter som vi leier ut til våre reisende. Dette er spesielt for reisende som kommer for større prosedyrer, eller når man ønsker å bo nært. Vi prøver å tenke på alt for deg før du kommer til tannlegen i Krakow.

Her er vårt Invisalignteam i sving. Dr. Falkowski har besøk minst en gang i måneden av en "stjerne" i Europa. På dette bildet er det lederen av den italienske orto foreningen, Dr. Greco. Han har vært på vår klinikk ved flere anledninger og vår Falkowski snakker regelmessig og diskuterer sine pasienter Med Dr. Greco.Vi har ett eget program for kommende og gifteklare damer. Med fokus på estetisk tannbehandling, fasetter, invisalign og aesthetic medisin så er vi den mest poppulære klinikken i hele Malopolska for såkalt Metomorforsa. Video fra klinikken som viser hvordan det ser ut hos oss.

Og til slutt legger vi med ett bilde fra hvordan det IKKE er hos vår klinikk!
Hos Dentestetica i Krakow får du intensiv behandling, i fine omgivelser av gode tannleger som kun bruker det beste og mest moderne utstyr og materialer.

Tannlege i Krakow trenger ikke å være vanskelig - www.dentestetica.no - www.denpro.no

www.denpro.no
www.denpro.dk
www.dentestetica.pl
www.dentestetica.no
www.dentestetica.com
www.dentaltrips.ie

#invisalign #invisalignKrakow #krakowinvisalign #dobrydentysta #dobrydentystakrakow #ortodonta #ortodontakrakow #dentystasobota #sobotadentystakrakow


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar