torsdag 1. juni 2017

Hva er Invisalign?


Invisalign er en behandlingsmåte utviklet av Aligners Technology, basert i Silicon Valley i California for å rette opp tenner og gjøre tenner og bitt mer symetriske (ortodontiske problemer)

I 2016 var det estimert at de hadde 80% markedsandel innen det ortodontiske markedet for voksne i Nord-Amerika. Suksessen til selskapet med en markedsverdi på over 90 milliarder norske kroner er basert på sterke patenter, en nærmest monopol posisjon innen ortodontisk behandling ved bruk av skinner, og en forretningsmodell som har gjort at de i dag har samlet data og behandlingssimuleringer for over fire millioner pasienter noe som igjen gir alle ortodokse tannleger som bruker deres teknologi en kunnskapsbank som ingen annen teknologi har hat hatt mulighet til å tilby tidligere.

Invisalign i utlandet
Selskapet startet opp i USA, og har i dag over 400 patenter i USA og over 300 patenter som er verdensomspennende. Invisalign begynte for alvor å utvikle seg i Europa via noen år i Storbritannia. Deretter sto landene Italia, Tyskland og Spania for tur. I 2017 begynte de også med Skandinavia (Danmark først), og det er ventet at de vil rulle ut i Norge og Sverige innen kort tid (skrevet i Mai 2017). Mellom de største landene i Europa og Skandinavia har de også kommer til oss her i Polen.

Denpro - Invisalign i Krakow
Denpro var en av de første klinikkene her i Polen som fikk øynene opp for denne muligheten. Vi har ved vår klinikk alltid tilbydd våre pasienter ortodontisk behandling, men det har vært vanskelig for reisende fra andre land, siden vanlig ortodontisk behandling (regulering) krever at pasienten oppsøker tannlegen omtrent hver sjette uke. Med Invisalign er dette ikke lengre nødvendig og siden vi alltid har hatt fokus på å behandle pasienter fra Norge og vi så raskt muligheten for hva denne teknologien og behandlingsformen kunne bety for oss.

Mateusz Falkowski Invisalign mester i Polen
I august 2016 skrev vi derfor under en avtale med PhD Mateusz Falkowski. Spesialist i Ortodonti fra universitetet i Katowice og med erfaring innen behandling med invisalign. I tillegg til å være en av de første sertifiserte ortodontologi-tannlegene i Polen, har han også ett bredt internasjonalt kontaktnett, som vår klinikk har fått dratt nytte av. Siden august i 2016 har vi hatt besøk av flere internasjonale Invisalign «stjerner». Falkowskies nære venn og kollega, Dr Udo Windsheimer har vært flere ganger ved vår klinikk for å bistå i konsultasjonsprosessen. Det samme har lederen for den italienske ortodontiske foreningen, Dr. Alessandro Mario Greco. Vi har også hatt besøk av lederen for den Meksikanske Ortodontiske foreningen, Dr. Mauricio Gonzalez Balut. Mexico er et av de landene som er ledende på medisinsk turisme i Verden og besøket og forelesningene til Dr. Balut har gjort til Denpro til å i dag være en av de ledene klinikkene i hele Europa for Reisende som kommer for ortodontisk behandling (Invisalign).

Denpro i Dubai
I Mai 2017 var vi tilstede på den internasjonale invisalign kongressen i Dubai. Invisalign sitter på patentene, de sitter på momentet og de sitter på viljen til å bli den største og ikke minst beste måten å behandle ortodontiske pasienter, uansett alder, bare i løpet av noen få år.

www.denpro.no
www.dentestetica.pl
www.dentestetica.no

https://www.dentestetica.pl/ortodoncja-invisalign/ortodoncja-krakow-dentestetica/


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar