torsdag 26. januar 2017

Noen av våre tannleger

På tide å legge ut bilder av noen av våre tannleger.

 Daria Brozyna er en av våre yngste tannleger. I dag er hun under spesialisering innen rotbehandling og konservativ tannbehandling (fyllinger og enkle rekonstrueringer).
Ved vår klinikk behandler hun barn, skifter fyllinger, tetter hull og gjør enkle rotbehandlinger.


www.dentestetica.no
tannbehandling i Krakow


Justyna Delang er protetikker og lager kroner, broer, inlay, onlay, fasetter og proteser ved vår klinikk. Delang har fullført tre års spesialistutdannelse ved universitetsklinikken, og har jobbet med oss siden vi åpnet vårt nye senter i 2012.

En av de største fordelene for oss med å ha Delang i vårt team er at hun er gift med vår hovedkirurg, Marcin Delang. Så når Mr Delang utfører implantasjonen, så er det ofte fruen i huset som lager kronen på toppen.www.dentestetica.no
tannlege i Krakow

Katarzyna Madzjar er en av våre fire rotfyllingsspesialister.
Da hun var ferdig utdannet tannlege i 2010 så var Dr. Madjar veldig innstillt på å bli en generalist, altså en tannlege som gjør litt alt mulig. Hun er fortsatt veldig god på veldig mange ting (derfor er hun en av våre tannleger som bistår de fleste konsultasjonene ved vår klinikk), men har etterhvert utviklet en kjærlighet for endontics, eller rotfylling på norsk.

Kanskje litt vågalt, men er Dr. Madjar den tannlegen i hele Krakow som har rotfylt flest tenner i 2016? En voldsom arbeidsmoral og ønske om å bli best mulig gjør at hun legger inn åtte-ti timer hver dag ved vår klinikk her i Krakow.

www.dentestetica.no
Tannbehandling i utlandet på en trygg måte.

 Katarzyna Najbar er en av våre generalister. Liker helst å jobbe med rotbehandling og konservativ tannbehandling, men gjør altså "alt" på vår klinikk. Jobber tre dager i uken hos oss, men er "alltid" nødt til å komme på fredager også.www.dentestetica.no
tannlege i krakow


 Maciej Beres er også en av våre generalister. Liker best å jobbe med kirurgi. (tanntrekking, rotamputasjon, vevs transplantasjon), men gjør også enkle protetikk jobber (single kroner, og korte broer) samt at han utfører rotfylling og konsus via mikroskop.

Går under kallenavnet Mr Dean av sine kolleager. Om det fordi han kjører motorsykkel, eller om han går rundt med "kreative sokker" er uvist, men han er uansett en av våre viktigste tannleger.www.dentestetica.no
Norsk tannklinikk i Krakow

 Magdalena Orczykowska er vår lille edelsten. En erfaren og voksen tannlege som har behadlet norske pasienter i over ti år. Tilknyttet universitetsklinikken hvor hun både har fullført sine spesialisering innen protetikk og hvor hun nå snart er ferdig med sin doktor avhandling om TMJ problemer (problemer med kjevelåsen).

Ved vår klinikk jobber Dr. Orczyjkowska primært med større og vanskelige protetikk jobber. Broer og kronekonstruksjoner over flere ledd, eller med pasienter med store problemer med bitt og kjevelås.
Av pasienter blir hun kalt Dr. Valium. For oss er hun en edelsten.

www.dentestetica.no
Tannlege i Krakow slik det skal være

 Marcin Delang er vår hovedkirurg. Det betyr at hvis pasienter kommer til vår klinikk hvor det er nødvendig med kirurgiske inngrep så vil alltid Dr. Delang enten se pasienten og konsultere pasienten for så å henvise til en av sine kollegaer, eller utføre jobben selv. I 2016 satte Dr. Delang over 250 implantater inn i norske kjever, og med det er vi helt sikker på at det er den kirugen med mest erfaring med norske pasienter og kanskje den kirugen i hele Krakow som har mest erfaring med implantater.

www.dentestetica.no
tannbehandling i krakow på den riktige måten.
Marcin Sadkowski er vår estetiske tannlege. Det er han som vil lage ditt nye og perfekte smil om du velger å komme til tannlegen i Krakow. Fasetter, kroner og fyllinger i fronten er hans spesialitet. Han gjør også konsus og protetikk lengre bak i kjeven, men det er det som synes (og kanskje responsen fra pasientene) som er Dr. Sadkowskis lidenskap.

www.dentestetica.no
Tannlege i Krakow slik det skal være

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar