lørdag 7. januar 2017

Godt nytt år!!!Mer effektiv tannbehandling hos Dentestetica i Krakow
Vi på Dentestetica tannklinikk i Krakow ønsker alltid å kunne tilby det aller beste for våre reisende og våre pasienter. Derfor prøver vi blant annet å ligge helt i fronten når det gjelder utstyr og materiale som vi kan bruke og som våre leger føler seg trygge på å bruke for våre pasienter.

Mindre tid hos tannlege i Krakow
I flere måneder nå har vi brukt en såkalt 3D scann og 3D skriver for å lage protetikk (nye tenner) for våre pasienter.
For deg som reisende betyr det at det som du tidligere trengte ei uke her i Krakow for å få gjort, kan nå gjøres på 1-2 dager. Så du bruker mye mindre tid en det du gjorde tidligere.

Hvordan fungerer CEREC?
Jo, hvis du kommer til Dentestetica i Krakow og har en krone som må lages, eller en liten bro som må byttes ut med en ny, så skjer behandlingen i tre steg:

1) Vi må preparere tannen/tennene som trenger du protetikk (akkurat som før)

2) Vi bruker en skanner for å samle informasjon om tannen og bittet. Denne scannen sendes så digitalt til vårt laboratorium.

3) En 3D-skriver lager protetikken basert på Full Porselen (Full Zirkonium eller Emax) og denne sendes til oss. Pasienten er klar for å få sementert den nye kronen eller den nye broen.

(se en video hvordan en slik scann fungerer ved vår klinikk her: https://www.youtube.com/watch?v=3Vu8oA-Jckk

Tenner på dagen - Er mulig
Hvis du tenker på å reise til utlandet for å få tatt en EU-kontroll på dine tenner og kanskje det er ett nyttårsløfte om «å ta litt tak». Da er Dentestetica i Krakow ett godt alternativ. 10 års erfaring, norsk personell, dyktige leger og nå altså kan du spare mye tid med «Tenner på dagen» med hjelp av ny 3D teknologi

Kontakt oss i dag på dstensen@dentestetica.pl
eller på telefon: 45687475

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar