søndag 15. oktober 2017

tannlege i krakow

Kan vi trylle?

Nei, tannleger er ikke trollmenn, det finnes kanskje en heks eller to iblant oss, men magi, nei det driver vi ikke med.

Tannbehandling i Krakow

Likevel så hender det at vi kan utrette de mest utrolige ting med enkeltes tenner. Her hos tannlegen i Krakow så er det alltid det medisinske som er det viktigste. Få bort betennelser og cyster, gi pasienten tilbake biteflate og symmetri i bittet. Ta bort problemer med tanngnisning og smerter i kjeve og
kjevelås og fjern tannråte og dårlig ånde. Dette (med mer) er selvføleglig det viktigste, men om vi kan gjøre dette samtidig som vi kan gi pasienten ett nytt og fint smil, så er det selvfølgelig bare positivt. Dette er noe vi i Dentestetica prioriterer veldig høyt.e i utlandet, tannlege i polen

I denne artikkelen så blir det ikke så mye faktaopplysninger, men mest bilder. Enkelte stygge bilder. For de som er redd for å gå til tannlegen bør kanskje slutte å lese her, for det kommer noen skikkelig stygge bilder. Men som så ofte før: Når det er som verst, er det også som viktigist å gå til tannlegen, og om man orker å lese helt til slutt får man også se bilder på hvordan det ble seende ut når vi ble ferdig.


Bilde nummer en viser hva som kom til oss. Dette er nå snart tre år siden, og dette er tennene til en pasient fra Norge som ikke hadde vært til tannlegen på noen år. En blanding av tannlegeskrekk, og en hel ryggsekk full med dårlig erfaring hos norske tannleger opp gjennom tidene, hadde ført til at tannbehandling hadde blitt nedprioritert. Høye kostnader hjemme i Norge gjorde ikke saken så mye bedre.

Erfaring med tannlege i Krakow

Etter flere telefonsamtaler samt en del mailer frem og tilbake så kom vedkommende nedover til tannlege i Krakow. Etter vår anbefaling, så satte vedkommende av ei uke for første behandling og vi var sånn nogenlunde klar over hva som ventet oss.

Kun fire tenner som står igjen, samt en rekke røtter og tannstumper. Av disse så klarte vi å ta vare på ei tann, mens resten ble trukket.

I underkjeven så er det faktisk ikke så ille. Bilde fire viser de tennene som står igjen her. Noen av disse tennene var vi faktisk i stand til å ta vare på. Her ble det rotbehandling, stifter og kroner/broer som ble behandlingen, men selvfølgelig med støtte av nye tenner/jeksler bakover i kjeven.

Pasienten ønsket å få gode tenner som han kunne tygge med som normalt. Han erkjente at han hadde hatt til dels store smerter i tennene de siste to tre årene og at det var skammen som var den verste fienden og det største hinderet for å ta tak, å få fikset tennene.

Intensiv tannbehandling i Krakow

Men vi startet behandlingen, og allerede på første besøk fikk vi trukket tennene i overkjeven, rotfylt i alt fem tenner i underkjeven, og satt inn implantater både oppe og nede. I overkjeven klarte vi å ta vare på ei tann (sparte mye kostnader, og kunne gi en langt bedre midlertidig løsning) og fikk deretter satt inn tre implantater.

Dette bildet viser hvordan det så ut, når pasienten kom for runde to. Fin helning, ikke noe betennelse og gode gommer for å ta avtrykk for protese.

Neste bilde viser både overkjeve og underkjeve etter at protese over tre implantater er satt på plass i overkjeven, mens bro over fem egne tenner og delprotese er satt inn i underkjeven.

Tannbehandlingen strakk seg totalt over to reiser på henholdsvis syv og ti dager, og pasienten startet på sommeren og vår ferdig i februar åtte måneder etter hans første tur til Krakow.


Som det siste bilde viser så er det vel ikke noen hensikt å fortelle hvor fornøyd vedkommende var med sine nye tenner. At han i tillegg fikk noe av behandlingen refundert av HELFO, er selvfølgelig også veldig positivt for vedkommende som i tillegg til å få fine nye tenner også sparte veldig mye penger.tannbehandling i Krakow, tannlege i utlandet, tannlege i polen

Fornøyde tannpasienter hos Dentestetica

Her på dentestetica legger vi stor vekt på at våre reisende skal bli fornøyd. Å gi slike fine løsninger til våre pasienter og med det nesten forandre hele livet føles veldig godt. Så hvis du sliter med dårlig selvbilde av at du har dårlige tenner. Kanskje er det for dyrt hjemme i Norge, eller det rett og slett tar for lang tid (og den dørstokkmila blir så alt for vanskelig). Da tar du turen til Krakow. Ring til oss på telefon 45687475 eller send mail til dstensen@dentestetica.pl også hjelper vi deg videre.

Når du skal legge tannbehandlingen til utlandet, ja da velger du Krakow, og du velger oss i Dentesetetica. Vi har tatt imot nordmenn for tannbehandling i Krakow i ti år, og vi kommer til å gjøre det i minst ti år til.

Tannlege i Krakow slik det skal være.

www.denpro.no

#medycyny #invisalign #cracow #dentaltrips #beauty #botox #dentistbotox #botoxkrakow
#invisalignbride #mrinvisalign #stomygen #dentaltrips #dentist #bestdentist #dentalkrakow #sobota #dentystsobota #stomatologsobota #invisalign #Krakow #invisalignkrakow #krakowinvisalign

www.dentestetica.pl
www.dentestetica.com
www.dentestetica.no
www.denpro.no
www.dentaltrips.ie
DENTestetica

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar