torsdag 28. juli 2016

Det koster å reise også!

Det er ikke bare selve tannlegen som koster penger når man legger sin tannbehandling til utlandet.

Da vi valgte Krakow, og Polen da vi startet for ti år siden så var valget relativt enkelt. Det vi la vekt på da vi valgte destinasjon var.

 - Høy kvalitet på legene og det medisinske apparatet. (Jagelonian universitetet i Krakow er verdenskjent)

 - Lett å komme seg til for oss Nordmenn (I dag flyr det 26 fly i uken til Krakow fra Norge)

 - Rimelig land - ikke bare hos tannlegen, men generelt. (Det koster å bo, ete og leve hvis man skal bruke syv, ti kanskje fjorten dager i utlandet når man "må" til tannlegen)

Polen er fortsatt ett veldig rimelig land å oppholde seg i og feriere i. Dagbladet hadde for litt siden en artikkel som vi har sakset ett bilde fra her:Så når du skal velge destinasjon for din tannbehandling, så er Polen ett godt valg, og Krakow en natulig destinasjon.

Og når du skal velge klinikk så bør du velge en ekte klinikk som faktisk har 10 års erfaring med tannlegereiser. Vi er norsk, vi er ekte, vi har vært i Krakow i ti år og vi skal fortsette å være her i Krakow (under samme navn, på samme sted), så når din garantiordning slår til, så finner du oss fortsatt på plass.

Tannlege i krakow trenger ikke være vanskelig.
Bruk www.denpro.no og få det beste opplegget.

Tannlegebehandling i Polen
www.dentestetica.no
tannlege i krakow, tannbehandling i krakow, rimelig tannlege, implantat i krakow, tannlege i utlandet, tannlegereiser tannhelse i utlandet, erfaring med tannlege i utlandet, erfaring med tannlege i Krakow


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar