mandag 22. mai 2017

Invisalign – usynlig tannregulering for voksne

Heldigvis skjer det ting innen tannlegefaget også. Tannregulering er intet unntak. Invisalign er et godt eksempel på noe som er nyskapende. Ingen skruer, ikke noe metall, bare en serie gjennomsiktige skinner som settes på tennene. ”Vi tilpasser og du kan gå med den nesten usynlige tannreguleringen vel vitende om at tennene rettes og flyttes på plass”.

Over 4 millioner mennesker har så langt benyttet Invisalign og flere strømmer til. Vi er ikke overrasket over at Invisalign har blitt så populært i løpet av kort tid. En fascinerende video viser hvordan de gjennomsiktige skinnene flytte på tennene over tid. Før behandling gjør vi en forundersøkelse hvor du får en tilsvarende video av hvilket resultat som kan oppnås med dine tenner.

Invisalign er nesten usynlig og avtakbar. Mange snakker om denne usynlige tannreguleringen. Reguleringsskinnene er plassert på tennene. Skinnene flytter tann for tann stegvis, og derved får du et fint smil. Selv om dette er nytt er du ikke først ute.

Vanlig tannregulering innebærer å måtte gå med skruer og metall i munnen. Mange voksne tenker at togskinner i munnen er noe som hører ungdomsårene til og kvier seg derfor for regulering. Men nå er det blitt mulig å rette opp en skjev tann eller reparere noe uten å føle seg sjenert av det. Vi vil gjerne du skal vite hvor enkelt det er å få et finere smil. Å kunne smile ordentlig kan hjelpe på trygghet, selvtillit og velvære.

FORDELER MED INVISALIGN:
Usynlig: Det vil nesten ikke synes at du går med regulerings-skinnene.

Avtakbar: Reguleringen er avtakbar. Den tas ut når du spiser og når du steller dine tenner med tannbørste og tanntråd.

Komfortabel: Det er ikke noe metall festet til tennene som kan forårsake munnsår og irritasjon av munnslimhinnen.

Før behandlingen, fremstiller vi et virtuelt behandlingsforløp. Der vil du se hvordan tennene dine skal flytte seg underveis og hvordan tennene vil se ut når du er ferdig regulert.

Invisalign er et reguleringsalternativ for voksne og ungdom og de aller fleste kan behandles med Invisalign.

Vi ser frem til å høre fra deg som ønsker rette tenner uten et pålimt reguleringssystem.

INVISALIGNBEHANDLINGEN
Det er viktig å være godt motivert for bruk av skinner på tennene. Dette fordi skinnene er avtagbare, og de må sitte på 22 timer døgnet. Når behandlingen er i gang og gode rutiner for spising og renhold er innarbeidet, går det fort frem mot ønsket resultat.

Det er utrolig spennende når vi sammen ser på animasjonen og behandlingsplanen av dine tenner – som blir laget før behandlingen starter. Der får du se endringene på tannstillingen din uke for uke, frem til ønsket resultat. Gled deg.

HVA KOSTER DET?
Invisalign koster fra kr. 8.000 – 27.000, avhengig av hvor omfattende ditt behov for regulering er. For å kunne prise din Invisalignbehandling, må du ha en samtale med oss. Kanskje vi Skype? Eller ta turen ned til oss, eventuelt sende oss bilder av dine tenner.

I krakow trenger vi deg for 24 timer for å gjøre de nødvendige forberedelsene og du vil motta dine første skinner i posten etter 10-14 dager.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar